Aanleg, inspectie & reparatie van steigers

Steiger_steigerbouw_Amsterdam_Braams

Aanleg, inspectie en reparatie van steigers

Ook voor het aanleggen en repareren van drijvende en vaste steigers bent u bij ons aan het juiste adres. Naast aanlegsteigers maken we vissteigers en wandel- of passantensteigers. Dit doen we op haventerreinen, maar ook in de binnenstad . We nemen de zorg voor het gehele project over, inclusief sloop en afvoer van de oude steiger. Een recent project is de aanlegsteiger rondom de Montelbaanstoren in Amsterdam.

 

Wilt u een steiger laten vervangen of herstellen? Bel 06 53465196 voor een afspraak of vraag een offerte aan per e-mail.

Hardhouten dekdelen of GVK looproosters

De meeste steigers worden voorzien van gegroefde hardhouten dekdelen met een anti- sliplaag, maar we werken ook met GVK looproosters. De materiaalkeuze is afhankelijk van het gebruik van de steiger.

Boothellingen

Naast steigers bouwen we ook boothellingen of trailerhellingen. Vaak gaat het hierbij om een hardhouten boothelling, maar ook beton behoort tot de mogelijkheden. 

Remmingwerk of geleidewerk

We worden regelmatig ingeschakeld voor het maken van remming- en geleidewerken. De constructie bestaat in de meeste gevallen uit een combinatie van staal en hardhout. Hardhouten bekleding voorkomt dat schepen beschadigen als zij het geleidewerk schampen.

Aanleg, inspectie en reparatie van steigers, boothellingen en remmingwerk.